Talangprogram AFRY 2022/2023 Gävle

Framtiden tillsammans med AFRY i Gävle

AFRY är ett internationellt teknikkonsultbolag och är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har över 17 000 medarbetare och kontor i 40 länder. De är experter inom inom områdena infrastruktur, industri och energi. De arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer där de har en uttalad strategi inom just hållbarhet och transformativa segment.

Talangprogrammet riktar sig mot AFRY Connected Products som har en stor bredd av kompetenser inom mekanik, elektronik, mjukvara och projektledning, som löper genom hela produktutvecklingskedjan. Dessa tjänster riktar sig till deras kontor i Gävle, där det inom Connected Products jobbar 10 härliga personer med bra gemenskap.

Lediga tjänster i Gävle

Embeddedutvecklare
Se övriga orter

Konsult hos AFRY

Att vara konsult i ett talangprogram via Framtiden innebär att du får en unik möjlighet att lära känna bolaget och dess värdegrund samtidigt som du får verktyg för att själv skapa värde under din provanställning. Vårt mål är att du efter talangprogrammet ska ha säkrat en fast anställning på den arbetsplats där du nu fått utvecklas och lära känna dina kollegor.

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.