Talangprogram AFRY 2022/2023 Jönköping

Framtiden tillsammans med AFRY i Jönköping

Till hösten startar vårt talangprogram tillsammans med AFRY. Vi rekommenderar AFRY som arbetsgivare och är mycket tacksamma för deras värdegrund och människosyn som fokuserar kring mångfald och inkludering. Vi följer med spänning våra konsulter och företagets utveckling framåt.Tyvärr inga lediga tjänster 
i Jönköping just nu

Se övriga orter

Konsult hos AFRY

Att vara konsult i ett talangprogram via Framtiden innebär att du får en unik möjlighet att lära känna bolaget och dess värdegrund samtidigt som du får verktyg för att själv skapa värde under din provanställning. Vårt mål är att du efter talangprogrammet ska ha säkrat en fast anställning på den arbetsplats där du nu fått utvecklas och lära känna dina kollegor.

Om Framtiden

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.