Talangprogram 2022/2023 

på Aenigma AB                                    

En del av

Framtiden tillsammans med Aenigma AB, en del av Granitor

Hösten 2022 startar Aenigma AB och Framtiden ett talangprogram där vi vill ge möjligheten för deltagarna att komma in i en miljö där man direkt får lära sig arbetet under stöttning av erfarna kollegor och chefer. Talangprogrammet ger en unik möjlighet att vara en del av en gemenskap där alla arbetar med samma mål och där man kan finna både stöttning och sammanhållning i gruppen. Under året kombinerar vi det dagliga arbetet med att genomföra olika utbildningar. Vi blandar mjuka värden som självledarskap, personlig utveckling och hur man kan bidra till att uppnå både sina egna och företagets mål med rena tekniska utbildningar för att öka individen och gruppens kompetensnivå. 

 

Aenigma AB är ett av bolagen i Granitor-gruppen (tidigare Midroc) som bedriver verksamhet i en rad olika branscher. Tillsammans skapar vi hållbara livsmiljöer, hjälper industrin att möta framtidens utmaningar samtidigt som vi investerar i banbrytande teknologier som bidrar till omställningen av vårt samhälle.


Älskar du utmaningar och att lösa uppdrag med höga krav på leveranssäkerhet passar du bra in hos Aenigma. Engagemanget speglas i arbetet och relationen till kunderna. Innovation, Passion och Kompetens är värdeord som ständigt är i fokus, en förutsättning i den typ av uppdrag som företaget hanterar.


Under våren flyttar Göteborgskontoret in i nya kontorslokaler i Gullbergsvass.


 Aenigma arbetar inom industri, energi och samhälls-byggnad. Nu har du möjligheten att få bli en del av Göteborgskontorets satsning och tillväxt. Det är en familjär grupp där man hjälps åt och arbetar tillsammans, en perfekt miljö för dig som relativt ny inom området att få en riktigt bra start.        

    

Aenigma erbjuder sina kunder lösningar inom:

  • Projektledning
  • Projektering
  • Asset Management

    

Talangprogrammet   

Vi vill att du ska vara en del av vårt team under lång tid och vi tror att det börjar med ett engagemang från oss, vi vill ge dig som nyanställd ett år av utveckling genom vårt Talangprogram. 

Som nyexaminerad kommer du från skolmiljön in i ett program där vi satsar på din kompetensutveckling samtidigt som du får chansen att bygga ett nätverk och gemenskap med andra som är på samma plats som dig. 

   

Du kommer under ett års tid kontinuerligt få utbildningsdagar, gemensamma aktiviteter samtidigt som du genomför ditt dagliga arbete.

   

Under programmets gång kommer du ha stöttning och mentorskap från både Aenigma och Framtiden. 

   

Vi vill skapa gemenskap och tillhörighet genom att ha roligt tillsammans med gemensamma aktiviteter och regelbundna träffar.Processingenjör

Ansök nu

Konstruktör inom rör & mekanik

Ansök nu